BOROSHOP

Електронска продавница

Нарачајте и ние ќе Ви ja доставиме нарачката

Ние, електронската продавница www.boroshop.mk, постоиме тука за да се грижиме за Вашето здравје, убавина и благосостојба.

Електронската продавница е создадена за Ваша удобност – за да заштедите на време и пари.

Електронската продавница www.boroshop.mk нуди голем број на производи на фирмата Борола.

Искористете ја предноста и задоволството на онлајн нарачката – без ограничувања на време и место.

Купувајте со сигурност за Вас и Вашето семејство – на работното место, дома или кога сте на пат.

Ако сте сопственик на аптека, нашата специјална екипа ќе се погрижи за Вашата нарачка, за да можете и Вие да се погрижите за Вашите клиенти.