БОРОЛА ДОО Ви ја претставува можноста да нарачувате онлајн производи кои се избрани од Вас на електронската продавница “BOROSHOP”.

На кој начин можете да нарачате на електронската продавница:

  • Со регистрација со e-mail и лозинка

Чекори за успешна нарачка:

Чекор 1: Изберете ги саканите производи и кликнете Додај во кошничката“.

Чекор 2: Горе десно се наоѓа Вашата кошничка каде може да ги прегледате производите кои сте ги додале доколку кликнете на Види кошничка. Определете ја количината од избраните производи и кликнете на Ажурирај ја кошничката. Доколку сакате да продолжите со купување кликнете Продолжи со купување.

Чекор 3: За да продолжите со купување кликнете Продолжи со купување.

Чекор 4: Внесете ги Вашите податоци за плаќање, кои се задолжителни и обележани со *. Доколку Адресата за контакт и Адресата за испорака не се исти, кликнете на квадратчето Испорачај на друга адресаи внесете ги потребните информации. Сите Ваши забелешки околу испораката на нарачката, Ве молиме внесете ги во Забелешки за нарачка.

Чекор 5: Треба да го изберете Начин на плаќањеи Начин на испорака. Ако имате забелешка, напишете ја во полето Забелешка на нарачка“.

Чекор 6: За да продолжите со нарачката, прочитајте ги нашите услови, и доколку се согласувате кликнете Се согласувам со условите.

Чекор 7: Кога сте готови со нарачката кликнете на Нарачај.

Ќе добиете известување преку e-mail дека Вашата нарачка е примена“. После извршеното плаќање на износот за нарачката на нашата сметка, ќе добиете e-mail дека Вашата нарачка е комплетиранаи ќе Ви биде испратена во рок од 48 часа.