Како се прави нарачка на електронската продавница?

Нарачката на електронската продавница се прави брзо и лесно. Доволно е да кликнете на “Додај во кошничката” и ќе влезете во Вашата виртуелна кошничка, каде што се собираат сите производи, кои што сте ги одбрале за купување. После тоа само треба ги следите чекорите преку кои ќе Ве внесе во системот, и да ги пополните задолжителните полиња. Кога ќе кликнете на “Нарачај”, Вашето барање ќе биде прифатено.

Како да дознаам, дека нарачката е примена?

Откако ќе кликнете на “Нарачај”, Вашето барање ќе биде примено. Дополнително ќе добиете потврда на e-mail за примање на нарачката. Дополнително ќе добиете информација дека нарачката е комплетирана и време за кое нарачката ќе биде испорачана.

Како се извршува испораката на нарачаните производи?

Со посредување на услугите на Карго експрес по принцип “испорaка со потпис”, освен во одредени случаи кога се испорачуваат по Пошта. Производите се испорачуваат на внесената Адреса за испорака.

Во кој рок се испорачуваат нарачаните производи?

Нарачаните производи се испорачуваат во рамките на 48 часа, откако ќе биде извршена уплата на нашата сметка за истите.

Дали вршите испорака за време на викенд?

Испораката ја прави фирмата Карго експрес од понеделник до сабота, со исклучок на недела и државни празници; освен во одредени случаи кога нарачката се испорачува преку Пошта.

Како можам да ги платам нарачаните производи?

Уплатата можете да ја направите на редовниот начин со уплатница во најблиската банка или пошта. Трансакциската сметка и податоците на нашата фирма се наведени при нарачка на производите.

Каква е сигурноста на моите податоци?

Ние никогаш и под никакви околности нема да ги злоупотребиме Вашите лични податоци. Вашата лична информација нема никогаш да биде пренесена на трети лица, освен во случаи утврдени со Закон. Вашата лична информација може да биде пренесена на трети лица единствено, ако Вие сте дале согласност за тоа.

Која е цената за испораката?

При нарачка над 2000 денари испораката е бесплатна за целата земја. При нарачка под 2000 денари, цената за испорака е 150 денари за територијата на Македонија. Тоа се додава на нарачката.

Можам ли да направам нарачка по телефон?

Да. Нарачката преку интернет е најлесна, но ако немате e-mail, можете да направите нарачки на телефон 047/229-362, каде што ќе бидете известени за повеќе детали.