ИМУНОБОР КИДС АКТИВ СИРУП

100ml сируп

Нов моќен имуностимулатор во форма на сируп, специјално за деца. Содржи високопречистен (93%), микронизиран и патентиран Бета глукан и 30 mg витамин С (како L-аскорбинска киселина). Пријатен вкус на природни шумски јагоди.

Употребливо до: 09/2019

660.00 ден

Description

IMUNOBOR® KIDS ACTIV SYRUP/ИМУНОБОР® КИДС АКТИВ СИРУП

ѕyrup (сируп)

Нов патентиран имуностимулатор за деца со вкус од природни шумски јагоди

Што претставува Имунобор Кидс Актив Сируп?

Имунобор Кидс Актив Сируп е нов моќен имуностимулатор од природно потекло. Една кафена лажичка (5ml) содржи 30mg високопречистен (93%), микронизиран и патентиран Бета глукан (Betox-93TM) и 30mg витамин С (како L-аскорбинска киселина).

Зголемена ефикасност преку висока концентрација микронизиран бета глукан 93% и активна форма на витамин C.

Намена при:

  • При акутни инфекции – вирусни, бактериски и габични

  • Заедно со антибиотска терапија

  • За време на боледување

  • Алергии

  • Зараснување на рани

Дозирање

  • Кај деца – по 1 кафена лажичка (5ml) дневно.

  • Се зема на гладно – директно или во пијалок.

  • Препорачан период на употреба при акутни инфекции 20 дена, а после тоа се продолжува минимум 3 месеци со Имунобор Кидс Сируп.

Добро да се промеша пред употреба.

Да не се надминува препорачаната дневна доза.

Да не се користи како замена за разновидната исхрана.

Чување

На суво, недостапно место за деца, на температура од 15оС до 25оС.

Additional information

Weight 0.150 lbs

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ИМУНОБОР КИДС АКТИВ СИРУП”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *