ЏИНЏИРА АЛБА БЕБЕ СПРЕЈ 100ml

100ml спреj

GinGira®Alba Bebe 100ml/ ЏинЏира®Алба Бебе 100ml

За нежната бебешка кожа

ЏинЏира Алба Бебе спреј е иновативен козметички производ, погоден за деликатната бебешка кожа. Содржи цинк оксид, хидратанти и емолиенти, кои што ја смируваат, навлажнувааат, омекнуваат и подобруваат еластичноста на кожата. Ја заштитува кожата од надразнувања. Погоден е за употреба и под пелени. Произведен во високотехнолошка форма – емулзија во форма на спреј. Може да се користи долготрајно.

100 ml спреј

594.00 ден

Description

GinGira®Alba Bebe 100ml / ЏинЏира®Алба Бебе 100ml

ЏинЏира Алба Бебе е нова, специјална емулзија во форма на спреј, наменета за најмалите. Активната состојка е цинк оксид. Погоден е за деликатната и нежна бебешка кожа, која е многу поподложна на неповолните услови на околната средина.

Намена:

ЏинЏира Алба Бебе е наменета за заштита на кожата од влијанието на урината, ултравиолетовите зраци, како и од другите неповолни атмосферски услови. Погодна е за сува кожа.

Дејство:

ЏинЏира Алба Бебе ја смирува, навлажнува, омекнува и ја подобрува еластичноста на кожата, благодарение на активната состојка цинк оксид, а хидратантите и емолиентите во нејзиниот состав ја имитираат природната водено-липидна бариера.

Дозирање:

  • ЏинЏира Алба Бебе се напрскува рамномерно на посакуваното место од кожата до 6 пати дневно.
  • По потреба може да се втрие во кожата.
  • При употреба под пелените ЏинЏира Алба Бебе се нанесува на засегнатото место, при секоја промена на пелените.
  • Може долготрајно да се користи. Веднаш после нанесувањето се чувствува смирувачкото и навлажнувачкото дејство.

Флаконот ЏинЏира Алба Бебе пред употреба треба добро да се промеша.

Чување:

Во оригиналното пакување, на температура до 25оС, на места недостапни за деца.

Предности:

  • ЏинЏира Алба Бебе е погодна за нежната бебешка кожа.
  • Претставува високотехнолошка форма – емулзија во форма на спреј.
  • Удобен е за употреба, не ја валка и не ја суши кожата.
  • ЏинЏира Алба Бебе не содржи конзерванси, бои и ароматизатори.
  • Има брзо дејство и може да се користи долготрајно.

 

Additional information

Weight 0.110 lbs

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЏИНЏИРА АЛБА БЕБЕ СПРЕЈ 100ml”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *