ЏИНЏИРА МЕДИКАСОЛ

30ml спреj

GinGira Medicasol®/ ЏинЏира Медикасол®

Ја омекнува и измазнува кожата

ЏинЏира Медикасол е козметички производ. Содржи пречистен екстракт од растението Centella asiatica, висококвалитетни хидратанти и емолиенти. Придонесува  за омекнување, измазнување и подобрување на надворешнииот изглед на кожата при белези, целулит, стрии, естетски процедури на кожата. Ја смирува и навлажнува кожата и ја подобрува нејзината еластичност. Има иновативна фармацевтска форма – емулзија во вид на спреј.

30 ml спреј

564.00 ден

Description

GinGira Medicasol® / ЏинЏира Медикасол®

ЏинЏира Медикасол е специјална емулзија во вид на спреј. ЏинЏира Медикасол претставува комбинација од пречистен екстракт од растението Centella asiatica (10%) и висококвалитетни хидратанти и емолиенти.

Дејство:

ЏинЏира Медикасол придонесува за омекнување, измазнување и подобрување на надворешниот изглед на кожата кај белези, стрии и други.

Растението Centella asiatica е со уникатен механизам на дејство кај рани и лузни.

Дозирање:

  • ЏинЏира Медикасол се употребува 3 пати дневно со нежни масажни движења до впивање.
  • Само за надворешна употреба. Да се избегнува контакт со очите. Да се чува на места недостапни за деца.
  • Пред употреба добро да се промеша флаконот. Потоа се нанесува рамномерно зафатената кожа 3 пати дневно, и нежно, со масажа, се разнесува додека да се впие во кожата.

Чување:

Во оригиналното пакување, на температура до 25оС, на места недостапни за деца.

Предности:

  • ЏинЏира Медикасол има иновативна фармацевтска форма – специјална емулзија во вид на спреј.
  • Лесен е за употреба – не ја валка, не ја суши кожата и не ги запушува порите.
  • Не содржи конзерванси, бои и и ароматизатори.
  • Безбеден е за долготрајна употреба.
  • Произведен е во Холандија во согласност со барањата на добра производствена пракса.

 

Additional information

Weight 0.040 lbs

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЏИНЏИРА МЕДИКАСОЛ”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *