ИМУНОБОР КИДС АКТИВ

100ml сируп

ИМУНОБОР® Кидс Актив сируп / IMUNOBOR® Kids Activ Syrup

При први симптоми на настинка и грип

Имунобор Кидс Актив сируп е целосно природен производ создаден за да ја помага функцијата на имунолошкиот систем. Неговиот ефект се должи на уникатната комбинација од високо концентриран, пречистен 93% микронизиран бета глукан и активна форма на витамин С. Придонесува за намалување на фреквенцијата, времетраењето и тежината на боледувањето. Има тонизирачко дејство.

100 ml сируп

726.00 ден

Description

ИМУНОБОР® Кидс Актив сируп / IMUNOBOR® Kids Activ syrup

Имунобор Кидс Актив сируп е целосно природен производ создаден за да ја помага функцијата на имунолошкиот систем. Една кафена лажичка (5 ml) содржи 30 mg. високо пречистен (93%), микронизиран и патентиран бета глукан (Betox-93тм) и 30 mg. витамин С (како L-аскорбинска киселина).

Зголемена ефикасност преку висока концентрација на микронизиран бета глукан 93% и активна форма на витамин С.

Намена при:

  • Акутни инфекции – вирусни, бактериски и габични.
  • Заедно со антибиотска терапија.
  • За време на боледување.
  • Алергии.
  • Зараснување на рани.

Дозирање:

  • Кај деца до 8 години – по 1 кафена лажичка (5ml) дневно на гладно.
  • Кај деца над 8 години – по 2 кафени лажички (10ml) дневно на гладно.

Се зема директно или во напиток. Препорачлив период на употреба – 3 месеци.

Добро да се промеша пред употреба.

Да не се надминува препорачаната дневна доза. Да не се користи како замена за разновидна исхрана.

Чување:

На суво, недостапно за деца на температура од 15оС до 25оС.

Additional information

Weight 0.150 lbs

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ИМУНОБОР КИДС АКТИВ”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *